ALK 22149.26 0.01%KMB 24215.64 0.3%MPT 83000 0.64%MTUR 7200 -10%REPL 17591.82 0.1%STB 1646.28 0.23%STIL 137 -0.38%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

ФАБРИКА ЗА РОБОТАКСИ ГРАДАТ ВО ЗАГРЕБ: Рервулуционерен проект во Хрватска, ќе почне со работа во 2026

Добивај вести на Viber Верне во соработка со компанијата ВГП започнува со изградба на фабрика за големо производство на автономни...
zhelezara akeli