ALK 16904.18 0.12%KMB 12027.54 0.24%RMDEN21 90.84 0%RZEK 50 0%SBT 2700 0%STB 1480 -1.27%STBP 670 1.06%TNB 25999.89 0%

Братската љубов на Хајри Илјаз, мотив да ги заборави најтешките животни епизоди како сирак

Хајри Илјаз е момче на 30 години кое живее со болка од недоживеаната родителска љубов. Таткото речиси и да не...
zhelezara akeli