ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Има 64 години и ја нарекуваат стилска икона: Кога зачекори со отвор до колкот, настана лудило меѓу фотографите

Кога и да се појави на црвениот тепих на Канскиот филмски фестивал, Шерон Стоун секогаш предизвикува вистинско мало лудило кај...
zhelezara akeli