ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

СИ ГИ УБИЛ РОДИТЕЛИТЕ па се пријавил во полиција – УЖАС ВО ПУЛА

Триесет годишен жител на Пула во Хрватска чии иницијали се В.Б, вчера си ги убил неговиот таткото Д.Б и  неговата...
zhelezara akeli