ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Сите детали за венчавката на Петар Грашо и Хана Хуљиќ

Откако беше објавено дека Петар Грашо (45) и Хана Хуљиќ (31) чекаат заедничко дете и планираат свадба, интересот за детали...
zhelezara akeli