ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Продолжи снимањето на филмот „Скејтањето не е за девојчиња” во режија на Дина Дума

Во Скопје денеска почна третата недела од снимањето на долгометражниот филм „Скејтањето не е за девојчиња” во режија на Дина...
zhelezara akeli