ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Во Црна Гора откриена најголема плантажа со марихуана

Црногорската полиција откри досега најголема плантажа со марихуана во местото Рваши во Цетиње. На плантажите имало околу 3.700 стебла. Полицијата...
zhelezara akeli