ALK 17599.06 0.19%GRNT 1119.39 0.67%KMB 12557.83 0.53%KVAS 12000 0%MPT 65214.29 0.22%MTUR 4400 0%PKB 16500 0%REPL 87000 2.35%RZUS 50 0%SBT 2782 3%STB 1308.27 0.88%TEL 411.46 0.68%ZPKO 3600 0%

Германија издвојува уште 400 милиони евра за воена помош за Украина

реклама Германија подготви нов пакет воена помош за Украина во вредност од 400 милиони евра, но сè уште не одлучила...
zhelezara akeli