ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Huawei Enjoy 60 ќе биде откриен со 14nm Kirin чип и 6000mAh батерија

Следниот предводник на Huawei ќе биде претставен на 23 март, кога кинескиот бренд ќе ја открие P60 серијата: P60 и...
zhelezara akeli