ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Што ќе се случи со оние кои не ги прифаќаат новите правила на WhatsApp?

WhatsApp ни дозволи неколку недели да ги заборавиме полемиките што ги предизвикаа со објавувањето на новите правила за употреба, но...
zhelezara akeli