ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Николоски: Пошта земала лихварски кредит од банка кој ќе го репреговараме, проблемот со платите ќе се надмине

Плати за 4.400 вработени во Пошта и Железници ќе има, а МВР и ОЈО да истражат како се задолжувале во...
zhelezara akeli