ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

ЕМА додава ретко воспаление на ‘рбетниот мозок како несакан ефект на вакцината на Астра Зенека

Експерти од Европската агенција за лекови (ЕМА) денеска предложија како можен несакан ефект на вакцината против коронавирус на Астра Зенека...
zhelezara akeli