ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Французите ретко велат „те сакам“ – го покажуваат тоа на дело

Франција – Колку и да се вљубени еден во друг – луѓето во Франција многу ретко си кажуваат – „Те сакам“....
zhelezara akeli