ALK 18350 0.09%KMB 14400 -0.58%MPT 63925 0.04%MTUR 4501.5 0.03%RMDEN22 89.36 1.18%STB 1373.4 1.69%TEL 380 -0.1%TKVS 6100 1.67%TNB 29200 -0.66%TTK 1450 3.57%UNI 5300 2.81%USJE 30385 0%

Храна која може да го подигне нивото на енергија

14 Ниската енергија и постојаниот замор можат да бидат крајно фрустрирачки за справување со нив, посебно ако не можете точно...
zhelezara akeli