ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Никола Кимовски е новиот директор на МНТ

Согласно решението од Министерството за култура на РСМ, од 10 јули 2024 година, а потпишано од страна на министерот за...
zhelezara akeli