ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

Се урна „Боинг 737-300“ во Австралија

„Боинг 737-300“ се урна во Западна Австралија. Медиумите известуваат дека се работи за авион за гаснење на пожари. Според извештајот...
zhelezara akeli