ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Енди Мареј: Не сакам да го шутирам Новак додека е на земја, случајот премногу се одолжи

Додека голем број колеги на Новак Ѓоковиќ се тркаат кој повеќе ќе го оцрни, има и такви кои знаат што...
zhelezara akeli