ALK 13999.79 0.21%BGOR 147 -1.34%GRNT 1300 -0.46%KMB 8196.31 0.06%LHND 615 0%MPT 73000 -0.4%RMDEN19 99.5 0%SBT 3449.5 -5.21%UNI 2580 -0.77%

Неверојатните моќи на Бета Глуканот

Споделете со пријателите! Tweet Бројни студии укажуваат на тоа дека освен имуномодулаторно дејство бета глуканот има и значително влијание врз...
zhelezara akeli