ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Николовски на трибина во Пробиштип: И анкетите потврдуваат, „Најдоброто" е во СДСМ

- Денеска анкета на „Брима" потврди дека Најдоброто е повторно во СДСМ и затоа треба да се гордееме за се...
zhelezara akeli