ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Весна Бејби e тажна откако Кирил се врати кај татко му: Летнаа три недели

Кирил, синот на актерката Весна Бејби, по три недели поминати во Скопје се врати во САД, каде што живее една...
zhelezara akeli