ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Усна хармоника

„Со себе ги беа донеле само најпотребните нешта, но, секој од нив, иако беше свесен дека никогаш веќе нема да...
zhelezara akeli