ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Galaxy S22 серијата ќе користи Gorilla Glass Victus стакло

Gorilla Glass Victus беше лансиран пред околу една и пол година и оттогаш се користи на повеќето паметни телефони од...
zhelezara akeli