ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Луѓето родени во овие знаци се рамнодушни кон туѓите страдања

НЕКОИ луѓе се љубезни кон другите и секогаш се грижат за нивните чувства. Од друга страна, има луѓе кои можеби...
zhelezara akeli