ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Јапонците креираа чадор-дрон што ве следи во чекор

Мала јапонска компанија претстави прототип на подвижен чадор за сонце кој се покренува со дрон и ќе му овозможи на...
zhelezara akeli