ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

IT4Charity 2024: Иницијатива на ИТ заедницата која прави разлика!

Со радост и голем ентузијазам ја најавуваме IT4Charity 2024 иницијативата во која по шести пат се обединува ИТ заедницата во...
zhelezara akeli