ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Рутата што Путин ја помина во Мариупол: Ги избегна породилиштето и театарот

Возејќи низ разурнатиот град ноќе, рускиот претседател Владимир Путин го посети Мариупол, град кој беше уништен кога руските сили го...
zhelezara akeli