ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Костимот повеќе и откриваше отколку што и покриваше: Се разголи ќерката на Харис и Мелина Џиновиќ

Ќерката на Харис и Мелина Џиновиќ, Џина, доста е активна на социјалните мрежи, каде и што е често тема на...
zhelezara akeli