ALK 17884.06 -0.03%KMB 11699.78 0%KVAS 12000 0%MPT 68000 0%MZPU 607 0%RZLV 38 0%RZUS 51 -1.92%STB 1260.31 -1.56%TIKV 1000 0%TNB 28768.13 -0.37%TSZS 3000 695.76%

Повеќе од 2000 мајки го избраа Том Круз за најсекси маж

Повеќе од 2000 мајки го избраа Том Круз за најсекси маж во светот. Анкетата ја направи Showcase Cinemas која ги...
zhelezara akeli