ALK 16838.65 -2.69%GRNT 1301.41 -1.08%KMB 10399.94 -0.62%MAKP 553 -2.98%MPT 75200 -1.7%RMDEN19 99.9 0.1%RMDEN20 99.91 0.01%STIL 93 -1.06%TEL 331.05 0.32%

Во Собранието продложение на 50-та седница

Во Собранието денеска во 12 часот продолжува расправата по 50-та седница, чиј дневен ред се уште не е утврден. Седницата...
zhelezara akeli