ALK 16087.42 0.46%GIMS 9240 0%GRNT 1533.86 2.2%KMB 10838.39 -1.32%LOZP 2600 8.33%MPT 66088.31 -0.37%NMTE 820 -8.89%RADE 2100 0%STIL 120 1.69%TNB 21939.08 -0.28%TTK 1384.62 0.36%

Ер Србија: Ова е вистината за билетите на релација Белград-Москва

Ер Србија соопшти дека во текот на вчерашниот ден и денеска во некои српски медиуми, но и на социјалните мрежи...
zhelezara akeli