ALK 22149.26 0.01%KMB 24215.64 0.3%MPT 83000 0.64%MTUR 7200 -10%REPL 17591.82 0.1%STB 1646.28 0.23%STIL 137 -0.38%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Невролог ја открива најдобрата храна за здравјето на мозокот

Како што старееме, одржувањето на когнитивното здравје станува главен приоритет. Добрата вест е дека храната што ја јадеме може да...
zhelezara akeli