ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%STIL 139 -0.71%

256 Милици Јовановиќ на едно место: Во Србија соборен Гинисов рекорд

Србија го собори Гинисов рекорд кој досега го држеше Јапонија откако на едно место се собраа 256 жени со исто...
zhelezara akeli