ALK 17990 1.44%FERS 59500 0%KMB 12034.25 2.41%MPT 75900 -0.55%OMOS 30 0%STIL 95 1.81%TNB 28373.11 0.78%

Ковачевски: Парно ќе има во текот на целата грејна сезона, скопјани да бидат спокојни

Скопјани да бидат спокојни, парно ќе имаат и денеска и овој викенд и во текот на цела грејна сезона со...
zhelezara akeli