ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12156.28 -0.31%MPT 67999.79 0.16%STIL 123 -2.38%TEL 360 -1.65%TNB 25500 0%

Ново откриено наоѓалиште со злато во југоисточна Србија

Откако српскиот претседател Александар Вучиќ во средината на декември соопшти дека е пронајдено големо наоѓалиште на злато во „сиромашна општина...
zhelezara akeli