ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Машината за перење алишта е расадник за бактерии доколку не го направите ова

Доколку не се користат правилно машините за перење на облеката, можат да бидат вистински магнет за бактерии и мувла, предупредуваат...
zhelezara akeli