ALK 16838.65 -2.69%GRNT 1301.41 -1.08%KMB 10399.94 -0.62%MAKP 553 -2.98%MPT 75200 -1.7%RMDEN19 99.9 0.1%RMDEN20 99.91 0.01%STIL 93 -1.06%TEL 331.05 0.32%

Внесете нова здрава навика – овес за појадок!

Овесот е житно растение кое потекнува од Русија, но во поново време се произведува и во САД, Канада и дел...
zhelezara akeli