ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Зошто никогаш не треба да одите во тоалет „за секој случај“, пред да излезете од дома?

Иако повеќето имаме навика да се присилуваме да одиме во тоалет пред да излеземе од дома, оваа навика може да...
zhelezara akeli