ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Околу 1.500 Грци протестираат против планот за вакцинација, полицијата ги растера со солзавец и водени топови

Протестите беа поттикнати од владината одлука за вакцинирање на здравствени работници и вработените во старечки домови. Грчката полиција употреби солзавец...
zhelezara akeli