ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Прва странска потврда за учество на Меѓународниот ракометен турнир во Струга

Организаторите на Меѓународниот ракометен турнир - Струга потврдија дека го добиле првиот позитивен одговор од странска екипа за учество на...
zhelezara akeli