ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Што треба да направите ако забележите дека косата ви е крута и сува

Ако забележите дека вашата коса е крута и сува, постојат неколку чекори кои можете да ги преземете за да ја...
zhelezara akeli