ALK 22139 -0.04%KMB 24202 0.24%REPL 17580 0.03%TEL 410 -1.97%TNB 44199 0%TTK 1600 0.02%UNI 7200 0%

Кога би вложиле пари во ова растение, би заработиле вистинско богатство: Има неверојатни здравствени придобивки, а кај жените ја регулира и телесната тежина

Сон на секоја жена е да најде лек кој ќе направи нејзините гради да изгледаат поголеми, а половината потенка. Пискавицата...
zhelezara akeli