ALK 15747.22 -0.02%GRNT 1205 -0.41%KMB 9596.89 -0.01%STB 1197 -0.25%TETE 2010 0.5%

Ќе се снима филм за Туцаковиќ, Марина открива која актерка сака да ја глуми

| јули 21, 2021 Познатиот текстописец Марина Туцаковиќ открива дека наскоро ќе почне да се снима филм за нејизниот живот...
zhelezara akeli