ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Овие намирници може да го спречат создавањето маснотии на стомакот

Ново истражување покажа дека јаткастите плодови и сувото овошје може да го спречат создавањето сало на стомакот, особено кај постарите. Истражувањето...
zhelezara akeli