ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Османи: Во разговорите со Бугарија нема ништо ново, продолжуваме со дијалогот за изнаоѓање решение

Продолжуваме конструктивно во изнаоѓање взаемно прифатливо решение со Бугарија. Двајцата премиери нѐ охрабрија да продолжиме со разговорите и врз основа...
zhelezara akeli