ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

Уметност против окупацијата

Сликите на уметницата Малак Матар од Газа се интимни и слоевити во нивниот приказ на жени кои живеат во современа...
zhelezara akeli