ALK 20379.05 -0.49%GRNT 1200 0%KMB 16880.15 -0.24%RMDEN22 87 0%STBP 730 0%

📽️ УЧЕНИК СО АУТИЗАМ ИСТЕПАН ОД ТАТКА СИ Родителот му бил и наставник, го тепал во училишниот двор

Наставникот по физичко образование А.С. во основното училиште „Абдил Фрашери“ во Боговиње брутално го малтретирал својот син со аутизам, кој...
zhelezara akeli