ALK 17800 0.03%GRNT 1200 -1.64%KMB 12157.4 -0.3%MPT 67999.79 0.16%TEL 360 -1.65%

Продолжува снимањето на филмот, на кое Алек Болдвин ја застрела снимателката

„Балдвин ќе продолжи да го игра дедото на Харланд Раст, а Џоел Соузда ќе се врати да го режира Раст...
zhelezara akeli