ALK 17800 -0.48%GRNT 1234 -0.07%KMB 12109.03 -0.44%MPT 67000 0.75%MZPU 607 0%STIL 139 -0.71%TEL 385 0%

Вештакот се разболел, „Ласкарци“ пак се одложи, роднините на загинатите: Ова е смислено сценарио, судот продолжува со игрите

Вештакот Зеќирија Зеќири, кој се потпиша зад супер вештачењето изработеното од Бирото за судски вештачења, а за случајот „Ласкарци“, не...
zhelezara akeli