ADIN 750 2.6%ALK 14056.61 0.41%GIMS 9240 29.96%INBR 4000 0%KMB 7697.77 -2.28%MPT 71000.01 0%REPL 106000 0%RMDEN18 99.5 0%RMDEN19 99.5 0%SBT 3292 -4.57%STBP 501 -11.95%STIL 58 0%TNB 19585.34 -1.8%TTK 1359.63 -3.36%ZIMS 1268 0%

Починала по трансплантација на бели дробови заразени со коронавирус

Лекари од Мичиген потврдиле дека пациентка на којашто кон крајот на минатата година ѝ биле трансплантирани бели дробови по два...
zhelezara akeli