ALK 16799.98 0%KMB 11700 0%MPT 70958.36 1.36%STBP 602 28.63%TEL 375 0.27%TETE 2260.34 -2.92%TNB 24703.9 -0.39%UNIM 125 -18.83%

Регистрирани 32 нови позитивни случаи, не се пријавени починати лица

фото: Игор Бансколиев Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се...
zhelezara akeli